Velkommen til Jysk Automationsteknik

Ring (+45) 73 70 78 45

Rørtyper stål

Standard D-Coat rørsystem fra G.S. ACE er med sit store udvalg af farver, rørtykkelser og specielle profiler i de fleste tilfælde den helt rigtige løsning - ikke mindst på grund af sin høje kvalitet.

Hvis du til gengæld kræver et ubelagt metalrør, et rør til f.eks. ESD-konstruktioner eller en prismæssig billigere løsning, kan du også finde den perfekte løsning hertil i vort sortiment.

Vort katalog indeholder en komplet beskrivelse af sortimentet med alle specifikationer.

 

D-coat rør er stålrør med en højkvalitet ABS-belægning:

Stålrøret er belagt med ABS-plast med en yderligere coating af det nye PA-ABS materiale, som giver en fremragende holdbarhed. Sammenlignet med den konventionelle ABS belægning, har D-coat røret en enestående bestandighed mod olier og kemikalier. Saltholdige væsker, rustforebyggende olie eller skæreolie kan heller ikke forårsage revner eller misfarvning af røret. Røret er også indvendig behandlet, hvilket giver en øget korrisionsbestandighed.

Farvepalette: D-Coat rørene leveres i en række forskellige farver til brug i virksomhedens farvepalette eller til signalering af arbejdsrutiner.

Eco rør er pulverlakerede stålrør.  

 

Leveres i en række forskellige farver, har høj modstandsdygtighed over for olie, UV-lys, korrosion og er Ikke brændbar. Har ingen udledning af giftige dampe i brand. Fri for elektrolytisk korrosion.

SUS rør er et ferritisk rustfrit stålrør.

100% miljøvenligt, og har en høj stabilitet og holdbarhed. Overfladen er bestandig overfor lys og kontakt med metalværktøjer. Røret er fuldstændig modstandsdygtig over for olier, opløsningsmidler, blegemidler, etc.  Røret er naturligvis ikke-brændbar og har en høj ledende effekt (hård ledningsevne)

 

(KLIK på katalog side 12 - 13)